Μηχανήματα Λουκουμά

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανές, γεμιστικά και κιόσκια λουκουμά.

Οι λουκουμαδιέρες κατασκευάζονται σε επιδαπέδια και επιτραπέζια μοντέλα.

Είναι ηλεκτρικές ή αερίου και διαθέτουν τεχνολογία διπλών εμβόλων για τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με όλες τις ζύμες.

Είναι εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτες και αποσυναρμολογούνται εύκολα για το πλύσιμο.Διατίθενται σε μοντέλα χειροκίνητα (Κίνηση με βολάν) και ηλεκτροκίνητα (Κίνηση με μοτέρ).

Τα κιόσκια λουκουμά κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις κατόπιν επιθυμίας του πελάτη με χαρακτηριστικά για χρήση σε εσωτερικό η εξωτερικό χώρο.Έχουν ενσωματωμένη μηχανή λουκουμάχώρο στράγγιξης και σερβιρίσματος, μπέν-μαρί σοκολάτας, λεκάνες GN για τα toppings (Μέλι, σοκολάτα, πραλίνα, σάλτσα ροσέ κ.α.) γεμιστικές μηχανές κ.α.

Επιπλέον διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος και περιμετρικά πλαίσιο από ανοξείδωτες κολώνες με plexi-glass.Μπορούν να ντυθούν με οποιαδήποτε υλικό (corian, βινύλιο, ξύλο κ.α) με το λογότυπο του καταστήματος.Είναι εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτα και μπορούν να είναι τροχήλατα για ευκολία στην μετακίνηση ή με ρυθμιζόμενα πόδιαλουκουμαδιέρα είναι αφαιρετή για ευκολία στο πλύσιμο και υπάρχει η δυνατότητα να συνδιαστούν και με μηχανές Churros.

 

Τα Μηχανήματα Λουκουμά που παράγουμε:

 

Μηχανή για Λουκουμάδες

 

Γεμιστικά Λουκουμά

 

Κίοσκια Λουκουμά

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849