Επίπλωση Χώρων Πώλησης Καταστημάτων Καφέ-Σνάκ-Παγωτού

Η In.Con.Eq Hellas εξοπλίζει χώρους πώλησης ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, Gelaterias, καταστημάτων σνάκ-καφέ, καφετέριες κ.α.

Τα καταστήματα αυτά μπορούν να συνδιαστούν με συγκεκριμένη σειρά επίπλωσης ενσωματώνοντας τις κατάλληλες βιτρίνες όπως βιτρίνες γλυκού, πραλίνας, ζεστού & κρύου σνάκ, παγωτού, toppings κ.α.

Έτσι μαζί με την επίπλωση μπορούμε να δημιουργήσουμε όποιον τύπο καταστήματος επιθυμούμε: Συγκεκριμένο (π.χ κατάστημα σνάκ) η περισσότερο σύνθετο με συνδιασμό πολλών διαφορετικών υπηρεσίών προϊόντων δημιουργώντας κάτι μοναδικό με δική του ταυτότητα.

Διαθέτουμε πολλές σειρές επίπλωσης σε πολλά στύλ, σχέδια και χρώματα οι οποίες μπορούν να επενδυθούν με όποιο υλικό επιθυμούμε όπως corian, ξύλο, τεχνογρανίτης κ.α, και να τις συνδιάσουμε με το είδος και το στύλ των βιτρινών που χρειαζόμαστε ανάλογα με τις υπηρεσίες προϊόντων που θα διαθέτει το κατάστημα.

Επίσης συνδιάζονται και με τον υπόλοιπο ανοξείδωτο εξοπλισμό (Back counters) ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει: Σταθμό καφέ (Coffee station) ψυχώμενους πάγκους με γυάλινες η ανοξείδωτες πόρτες, παγομηχανές, χώρο για την παρασκευή χυμών και smoothies (Juice bar), χώρο κοπής φρέσκων αλλαντικών για τα κρύα σνάκ και ότι άλλο χρειάζεται το κάθε κατάστημα για να έχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Επίσης υπάρχουν πλήρης σειρές συστημάτων μπάρ σε πολλά στύλ και χρωματισμούς ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα καφέ-μπάρ με μοντέρνο η κλασικό σχεδιασμό

 

Τα μοντέλα Επίπλωσης Χώρων Πώλησης Καφέ-Σνάκ-Παγωτού που διαθέτουμε:

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού Bar Sharing

 

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού Start-up

 

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού 041 Blade

 

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού 040 Provence

 

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού 039 Rainbow

 

Επίπλωση Καταστήματος Καφέ-Σνάκ-Παγωτού 032

 

Ανοξείδωτοι Πάγκοι Χώρων Πώλησης

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849