Προστόφες

Οι προστόφες χρησιμοποιούνται μετά την διαδικασία διαίρεσης και στρογγυλοποίησης και πρίν απο την διαδικασία της μορφοποίησης σε φραντζόλα η καρβέλι και το τελικό στοφάρισμα, εξασφαλίζοντας την ξεκούραση της ζύμης σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και τον χρόνο που εμείς θα προγραμματίσουμε (Γύρω στα 15 λεπτά).

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849