Βιτρίνες Κατασκευής Inconeq

H In.Con.Eq Hellas κατασκευάζει βιτρίνες για όλες τις υπηρεσίες όπως ζαχαροπλαστική, κρύο & ζεστό σνάκ, παγωτό και toppings.

Αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι βιτρίνες υψηλής ποιότητας και μεγάλης απόδοσης.

Η κατασκευή τους αποτελείται από γυαλί, αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να επενδυθούν με οποιοδήποτε υλικό όπως corian, τεχνογρανίτη, μάρμαρο, ξύλο κ.α.

Είναι εφοδιασμένες με διπλά τζάμια, ίσια η κάμπυλα τζάμια, ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας κ.α.

 

Vista

Η σειρά Vista μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες ζαχαροπλαστικής και κρύου & ζεστού σνάκ με εξαιρετικό σχεδιασμό από σκελετό αλουμινίου και ίσια διπλά τζάμια.

Έρχονται σε μοντέλα 100cm, 150cm και 200cm.

 

Inox Line 

Η σειρά Inox Line είναι βιτρίνα που μπορεί να χρησημοποιηθεί για υπηρεσίες ζαχαροπλαστικής.

Είναι κατάλληλες για μικρούς χώρους καθώς μπορούν να εγκατασταθούν στον τοίχο με τις γυάλινες συρόμενες πόρτες να ανοίγουν από το εμπρός μέρος.

Έρχονται σε μοντέλα 100cm, 150cm και 200cm.

 

Curve Line

Η σειρά Curve Line μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ζαχαροπλαστική και το κρύο & ζεστό σνάκ με κάμπυλο τζάμι και φωτισμό LED.

Έρχονται σε μοντέλα 100cm, 150cm και 200cm.

 

Cube Line

Η σειρά Cube Line είναι βιτρίνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ζαχαροπλαστική και το κρύο & ζεστό σνάκ με εξαιρετικό design από ίσια διπλά τζάμια με περιμετρικό χρωματισμό στο χρώμα που θα επιλεγεί ανάλλογα με το ύφος του καταστήματος.

Διαθέτουν φωτισμό LED και έρχονται σε μοντέλα 100cm, 150cm και 200cm.

 

Βιτρίνα παγωτού Pozzetti

Η σειρά βιτρινών παγωτού Pozzetti είναι οι κλασικές παραδοσιακές βιτρίνες παγωτού με τα χαρακτηριστικά μεταλικά καπάκια στο επάνω μέρος.

Είναι εφοδιασμένες με ισχυρή μόνωση για υψηλή απόδοση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Έχουν όμως μια σημαντική καινοτομία: Μπορούν να τοποθετηθούν διαφανείς καραπίνες στο εσωτερικό τους οι οποίες χάρη στο τζάμι και τον φωτισμό LED στο κάτω μέρος του ψυγείου κάνουν ορατό το παγωτό στους πελάτες προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Έρχονται σε μοντέλα με 10, 12 και 16 καραπίνες.

 

Βιτρίνες toppings

Οι βιτρίνες toppings μπορούν να κατασκευαστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε καταστήματος και των υπηρεσιών που διαθέτει:

Μπορούν να έχουν ψυχώμενο το κάτω μέρος με 2, 3 η 4 ψυχώμενες πόρτες, ψυχώμενα και ουδέτερα λεκανάκια GN, ενσωματωμένο μπέν-μαρί, τζάμι εμπρός με φωτισμό LED και επένδυση corian η άλλου υλικού στο επάνω μέρος.

Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν και επιπλέον συσκευές στην βιτρίνα όπως γεμιστικά, συσκευές μπάρ (Μπλέντερ, αποχυμωτές), βαφλιέρες, κρεπιέρες η οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεται το κατάστημα σας.

Έρχονται σε μοντέλα μήκους 135cm, 180cm και 225cm η προαιρετικά σε ειδικές διαστάσεις.

 

Τα μοντέλα Βιτρινών που διαθέτουμε:

Βιτρίνα Vista

 

Βιτρίνα Cube Line

 

Βιτρίνα Παγωτού Pozzetti Line

 

Βιτρίνες Toppings

 

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849