Κατάστημα Λουκουμά & Churros

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανές λουκουμά & Churros καθώς και τον χώρο πώλησης των καταστημάτων.

Οι λουκουμαδιέρες και οι μηχανές Churros κατασκευάζονται σε επιδαπέδια και επιτραπέζια μοντέλα.

 

Μηχανές Λουκουμά

Είναι ηλεκτρικές ή αερίου και διαθέτουν τεχνολογία διπλών εμβόλων για τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με όλες τις ζύμες.

Είναι εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτες και αποσυναρμολογούνται εύκολα για το πλύσιμο.Διατίθενται σε μοντέλα χειροκίνητα (Κίνηση με βολάν) και ηλεκτροκίνητα (Κίνηση με μοτέρ).

Τα κιόσκια λουκουμά κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις κατόπιν επιθυμίας του πελάτη με χαρακτηριστικά για χρήση σε εσωτερικό η εξωτερικό χώρο.Έχουν ενσωματωμένη μηχανή λουκουμάχώρο στράγγιξης και σερβιρίσματος, μπέν-μαρί σοκολάτας, λεκάνες GN για τα toppings (Μέλι, σοκολάτα, πραλίνα, σάλτσα ροσέ κ.α.) γεμιστικές μηχανές κ.α.

Επιπλέον διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος και περιμετρικά πλαίσιο από ανοξείδωτες κολώνες με plexi-glass.Μπορούν να ντυθούν με οποιαδήποτε υλικό (corian, βινύλιο, ξύλο κ.α) με το λογότυπο του καταστήματος.Είναι εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτα και μπορούν να είναι τροχήλατα για ευκολία στην μετακίνηση ή με ρυθμιζόμενα πόδιαλουκουμαδιέρα είναι αφαιρετή για ευκολία στο πλύσιμο και υπάρχει η δυνατότητα να συνδιαστούν και με μηχανές Churros.

 

Τα Μηχανήματα Λουκουμά που παράγουμε:

"Churros" τώρα και στην Ελλάδα.

Η νέα γευστική απόλαυση από την Ισπανία.

Ιστορία των Churros.

Τα Churros είναι Ισπανικά παραδοσιακά γλύκα που αναπτύχθηκαν πριν από αιώνες από τους Ισπανούς βοσκούς όπου ήταν εύκολο να τηγανιστούν στο κυλινδρικό τους σχήμα σε κατσαρόλα.

Τα αρχικά Churros ήταν στην αρχή στο μέγεθος του κριτσινιού και σερβίρονταν με ζάχαρη και κανέλα.Στην Ισπανία είναι πολύ δημοφιλή σαν πρωινό σνάκ ή επιδόρπιο.

Αλλά κάτι τόσο νόστιμο δεν έμελε να παραμείνει για πάντα στην χώρα καταγωγής του.Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο όπου γεννήθηκαν πολλές παραλλαγές τόσο στο μέγεθος όσο στο σερβίρισμα όπου έγιναν γεμιστά ή με διάφορες γαρνιτούρες.

Τώρα μπορείτε και εσείς εδώ στην Ελλάδα να έχετε το δικό σας κατάστημα Churros ή να τα προσθέσετε στο κατάστημα λουκουμά που έχετε ή στο Ζαχαροπλαστείο, Αρτοποιείο ή στις δεξιώσεις Catering που αναλαμβάνετε.

Η In.Con.Eq Hellas κατασκευάζει πλήρη εξοπλισμό Churros με τις αυθεντικές Ισπανικές συνταγές αλλά και νεότερες παραλλαγές ώστε οι πελάτες να μείνουν ευχαριστημένοι από την νέα αυτή λιχουδιά  

 

Τα Μηχανήματα "Churros" που παράγουμε:

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον συμπληρωματικό εξοπλισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα λουκουμά & Churros όπως:

 

Κατάστημα  Λουκουμά

 

Κατάστημα Λουκουμά & Churros

 
 
Μηχανή Λουκουμά
 
 
 
Γεμιστικά Λουκουμά
 
 
 
Κιόσκια - Σταθμοί Λουκουμά
 
 
 
 
Μηχανή Churros
 
 
 
Γεμιστικά Churros
 
 
 
Κιόσκα Churros
 
 
 
Βρύση Σοκολάτας
 
 
 
Ανοξείδωτοι Ψυχώμενοι Σταθμοί Καφέ
 
 
 
Βιτρίνες Toppings
 
 
 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849