Εξοπλισμός Gelaterias

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Η In.Con.Eq Hellas ιδρύθηκε το 1979 σαν κατασκευαστική εταιρεία μηχανημάτων για την ζαχαροπλαστική και την σοκολάτα από τον Κο Αθανάσιο Βλάχο που οδήγησε την εταιρεία σε μια πλήρης κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία σε πολλούς τομείς εξοπλισμού των τροφίμων, αλλά και στον τομέα του εξοπλισμού των εργαστηρίων και των χώρων πώλησης παγωτού.

Το πάθος μας είναι να εκπαιδεύουμε και άλλους να παραμείνουν πιστοί στην έννοια του artigianale παγωτού ώς θεμέλιο της εταιρείας μας στον τομέα του παγωτού.

Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε πώληση.Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι με τις αγορές τους.

 

Ο εξοπλισμός μας

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για να μας εκπροσωπεί υπήρξε πάντα μια σημαντική απόφαση για την εταιρεία μας.

Εκτός από την προσφορά υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε και την εμπειρία μας στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για εσάς.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει μηχανές σκληρού παγωτού, μηχανές παγωτού με παστεριωτήκάθετες μηχανές παγωτού, παστεριωτές παγωτού, ωριμαντήρες παγωτού, γεμιστικά παγωτού, και όλο τον ανοξείδωτο εξοπλισμό που χρειάζεται το εργαστήριο σας καθώς και ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, την Βρύση σοκολάτας.

Επιπλέον είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε και προσφέρουμε τους καλύτερους Ιταλικούς οίκους εξοπλισμού όπως την Promag και την Coldelite για τα μηχανήματα παγωτού, την IFI για τις βιτρίνες του παγωτού στον χώρο πώλησης, και πολλές άλλες γνωστές Ιταλικές εταιρείες με μακρά ιστορία στην κατασκευή εξοπλισμού για Gelateries όπως καταψύξεις παγωτού και ψυγεία ταχείας κατάψυξης, εξοπλισμό για ξυλάκια παγωτού, και μηχανές κώνων παγωτού.

Επίσης η εταιρέια μας διαθέτει όλο τον συμπληρωματικό εξοπλισμό της Gelaterias όπως όρθιες βιτρίνες συντήρησης-κατάψυξης, βιτρίνες Built-in, ψυχώμενους σταθμούς καφέ, καρότσια παγωτού, ποδήλατα παγωτού, βιτρίνες Toppings κ.α.

 

Χώρος πώλησης

Μάθετε γιατί η In.Con.Eq Hellas αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής βιτρινών

Μαζί με το πάθος μας για την υψηλή ποιότητα του παγωτού είναι και η δεσμευσή μας να αντιπροσωπεύουμε τις καλύτερες Ιταλικές βιτρίνες για παγωτό, γλυκά, σοκολάτα, σνάκ και πολλά άλλα.

Αντιπροσωπεύουμε υψηλής ποιότητας κατασκευαστική εταιρεία βιτρινών που υποστηρίζεται από τιε καλύτερες εγγυήσεις στην αγορά.Οι βιτρίνες κατασκευάζονται από την Ιταλική IFI και προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και μοναδικό σχεδιασμό.

Έχουμε πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας με τις επιλεγμένες εταιρείες που συνεργαζόμαστε και σας παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη

 

Σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την υπηρεσία εγκατάστασης

Παρέχουμε πλήρη σχεδιασμό για την Gelateria σας και θα σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και θα συνεργαστούμε μαζί από την πρώτη μέρα εώς την ημέρα των εγκαινίων.

Η ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που συνεργαζόμαστε σας βοηθά να συντονιστεί κάθε πτυχή του έργου σας.Μπορούμε να πάρουμε την ιδέα σας και να την μετατρέψουμε σε 3D σχέδιο, να προτείνουμε εξοπλισμό ειδικά για την επιχείρηση σας με εργονομία και βελτιστοποιημένη ροή εργασίας.Είτε έχετε ήδη ένα λεπτομερές σχέδιο, η απλώς ένα αόριστο όραμα για το κατάστημα που θέλετε να δημιουργήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 

Η In.Con.Eq Hellas δεσμεύεται για στενή συνεργασία με την επιχείρηση και σας παρέχουμε εκπαίδευση στην παραγωγή παγωτού και βοήθεια με τις πρώτες ύλες η την αγορά έτοιμου artigianale παγωτού και όλα όσα χρειάζεστε για να είναι επιτυχημένη η επιχειρηματική σας πορεία στο παγωτό.

 

Τα Μηχανήματα Παγωτού που Διαθέτουμε: 

Εξοπλισμός Gelaterias

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849