Μηχανήματα Εργαστηρίων Μαρμελάδας

Σχετικά με την In.Con.Eq Hellas

Η In.Con.Eq Hellas κατασκευάζει και εισάγει μηχανήματα επεξεργασίας φρούτων για τους παραγωγούς μαρμελάδας και γλυκών του κουταλιού.Οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται από την εγκατάσταση ενός και μόνο μηχανήματος εώς μιας ολοκληρωμένης βιοτεχνίας έτοιμης, με το κλειδί στο χέρι.

Αντλώντας από πολλά χρόνια εμπειρίας συνδυάζουμε το ταλέντο μας για καινοτομία, με το γνήσιο ενδιαφέρον για την επιχείρηση σας για να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητα της παραγωγής και της συσκευασίας σας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες από ένα μικρό εργαστήριο εώς μια μεγάλη βιοτεχνία μαρμελάδας, που σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για όλο τον εξοπλισμό, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, την τεχνική υποστήριξη, τα ανταλλακτικά κ.α.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ανακαλύψετε πως μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη μονάδα μαρμελάδας και γλυκών του κουταλιού.

Εμείς στην In.Con.Eq Hellas μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ταχείες μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και να δίνουμε τις σωστές λύσεις στους πελάτες μας ώστε συνεχώς να μπορούν να επωφεληθούν από τις τελευταίες γνώσεις και εφαρμογές στον τομέα της επεξεργασίας φρούτων.

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να μεταφράζει τις απαιτήσεις των πελατών μας σε συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια.

 

Εργαστήρια και Βιοτεχνίες Μαρμελάδας

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη σειρά μηχανημάτων παραγωγής μαρμελάδας και γλυκών του κουταλιού.Είναι απαραίτητο να έχουμε πολλούς τύπους μηχανών ανάλογα με τις αναγκές παραγωγής των πελατών μας.

Θα συζητήσουμε μαζί σας για το ποιές είναι ακριβώς οι ανάγκες σας και θα σας συμβουλέψουμε για το ποιός εξοπλισμός είναι ο πλέον κατάλληλος για εσάς με έμφαση πάντα στην εργονομία, την υγιεινή, την αποδοτικότητα και την παραγωγή.Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να προμηθεύσουμε, να εγκαταστήσουμε και να συντηρήσουμε ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο μαρμελάδας.Προσεγγίζουμε κάθε έργο βασιζόμενοι στην τεχνολογία και την τεχνική ανάγκη που έχουν οι πελάτες μας, καθώς και στους οικονομικούς περιορισμούς τους ώστε να υλοποιούμε πάντοτε μια σωστή και εφικτή λύση.

 

Το φάσμα των μηχανημάτων παρασκευής μαρμελάδας και γλυκών του κουταλιού που διαθέτουμε περιλαμβάνει:

Ομαλή Υλοποίση Έργων

Το τμήμα μας αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους σχετικά με την τεχνολογία, τη μηχανική και την εγκατάσταση ώστε να είστε σίγουροι ότι το σχέδιο σας θα τρέξει ομαλά από την φάση της αρχικής ιδέας εώς την τελική εφαρμογή της.

 

Υποστήριξη

Η εταιρεία μας προσφέρει άμμεση βοήθεια.Αυτό συνεπάγεται την σύντομη και αποτελεσματική επίλυση των προβλήματων.

 

Επικοινωνία μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω τεχνικές ερωτήσεις και να διερευνήσουμε τις απαιτήσεις σας ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Με την In.Con.Eq Hellas θα έχετε το εργαστήριο μαρμελάδας που επιθυμείτε χωρίς επιπλέον κόστη και με τον προυπολογισμό και την παραγωγή που εσείς θα ορίσετε σε εμάς.

 

Εξοπλισμός Εργαστηρίου Μαρμελάδας

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849