Επίπλωση Bar Sharing

Το Bar Sharing είναι ο νέας γενιάς σχεδιασμός επίπλωσης καταστημάτων και βασίζεται στην ιδέα ενός καταστημάτος με πολλές υπηρεσίες προϊόντων που μπορεί να μετασχηματίζεται οποιαδήποτε μέρα και ανά πάσα στιγμή.

Το Bar Sharing εξαλείφει την παραδοσιακή διαφορά μεταξύ του εμπρός πάγκου (Front counter) και του πίσω (Back counter) στόν χώρο πώλησης.

Οι 1/2/3/4 μέτρων ενότητες οι οποίες διαθέτουν πανομοιότυπο βάθος και ύψος, αφαιρόντας το εμπόδιο μεταξύ των εμπρός και πίσω πάγκων, επιτρέπουμε μεγαλύτερη ελευθερία στην λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό.

Απο τις κλασικές γραμμικές λύσεις εώς ένα αποδομημένο περιβάλλον, δεν υπάρχει όριο στον σχεδιασμό των διαμορφώσεων και λειτουργιών σε έναν χώρο πώλησης.

Πάνω από 70 σχέδια, αυτάρκη στο σύνολο τους δίνουν στον χώρο μια συνεκτική εικόνα.

Το κινητό στοιχείο LINK είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του σχεδίου: Ψηλό, ανθεκτικό και λεπτό τραπέζι (πάχος 10mm μέχρι 4m μήκος), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς τραπέζι η πάγκος η ότι άλλο θέλουμε στο κατάστημα.

Το Bar Sharing είναι μια καινοτόμα και προκλητική πρόταση με πολύ-λειτουργικές λύσεις για τον σχεδιασμό και την δημιουργία καταστημάτων σνάκ-καφέ, Καφέ σνάκ-μπάρ, παγωτού κ.α

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849