Εκθεσιακός Χώρος & Περιοχή δοκιμών

 

 

 

 

Εκθεσιακός Χώρος

Η εταιρείας μας έχει δημιουργήσει εκθεσιακό χώρο & περιοχή δοκιμών μέσα στις εγκαταστάσεις μας, όπου οι πελάτες μας θα μπορούν να βλέπουν την μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Inconeq σε μηχανήματα κατασκευής μας και εξοπλισμού & βιτρινών  όλων των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε.

Τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται από τους ειδικούς μας και και οι πελάτες μας θα λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες και τις ιδέες που θέλουν και χρειάζονται.  

 

 

Περιοχή Δοκιμών & Εκπαίδευσης

Κάθε εβδομάδα θα καλοσωρίζουμε τους πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν την τεχνολογία μας και να την γνωρίσουν καλύτερα, δοκιμάζοντας την σε ένα πρακτικό περιβάλλον, χρησιμοποιόντας εξοπλισμό για τις ανάγκες και τα προϊόντα τους.

Θα δημιουργήσουμε ένα εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο με την τεχνολογία της Inconeq, όπου θα συνυπάρχουν οι τομείς του παγωτού, της σοκολάτας και της ζαχαροπλαστικής.

Εδώ οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα, ενω ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του εξοπλισμού μας. 

 

 

Τεχνολογία Πληροφοριών

Στον νέο εκθεσιακό χώρο που θα δημιουργηθεί θα σας επιτραπεί να γνωρίσετε τις τεχνολογικές μας καινοτομίες και ταυτόχρονα να έχετε συνεχείς συναντήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών με τεχνικούς και επαγγελματίες.

Θα διοργανωθούν συναντήσεις αφιερωμένες στους επαγγελματίες και εργαζόμενους του τομέα όπου θα αποδεικνύονται οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες.

Αυτή η ανταλλαγή γνώσεων είναι απαραίτητη για μια εταιρεία που έχει κάνει την γνώση ένα από τα ισχυρά της σημεία.

Θα υπάρχουν πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από γνωστούς τεχνικούς παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής από την Ελλάδα και την Ιταλία.