Μηχανήματα Σοκολάτας

Η In.Con.Eq Hellas έχει εμπειρία για περισσότερα από 37 χρόνια στην κατασκευή ευέλικτου, αξιόπιστου και αποτελεσματικού εξοπλισμού επεξεργασίας της σοκολάτας.

Η αποστολή μας όπως εκφράζεται απο τον ιδρυτή μας κ. Αθανάσιο Βλάχο είναι να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να φέρουν την εμπειρία της σοκολάτας στους πελάτες τους.

Σήμερα προσφέρουμε πλήρη γκάμα μηχανημάτων για εργαστήρια και βιοτεχνίες επεξεργασίας της σοκολάτας, Ζαχαροπλαστεία και Αρτοποιεία.Οι λύσεις μας αναπτύσσονται με βάση το σωστό προϊόν και την παραγωγικότητα.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των μηχανών μας είναι το ότι επιτρέπουμε στους πελάτες που αγοράζουν τον εξοπλισμό μας να μπορούν να τον αναβαθμίσουν με πρόσθετα χαρακτηριστικά όταν προκύψει η ανάγκη.

Παράγουμε επικαλυπτικές μηχανές, στρωτήρες σοκολάταςψυκτικά τούνελ, τυλικτικές μηχανές, πλήρη σειρά σιλό και μπέν-μαρί επιδαπέδια και επιτραπέζια, βρύσες σοκολάτας κ.α πάντα με την πιό προηγμένη τεχνολογία για να είναι οι πελάτες μας ευχαριστημένοι και να παράγουν γρήγορα και σωστά τα προϊόντα που χρειάζονται.

Σήμερα 37 χρόνια μετά η αποστολή μας δεν έχει αλλάξει

 

Τα Μηχανήματα Σοκολάτας που διαθέτουμε:

Μηχανήματα Σοκολάτας

 

Επικαλυπτική Σοκολάτας

 

Στρωτήρας Σοκολάτας

 

Τούνελ Σοκολάτας

 

Τυλικτικές για Παστάκια & Σοκολατάκια

 

Σιλό & Μπέν-Μαρί Σοκολάτας

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849