Ολοκληρωμένες Λύσεις Εργαστηρίων

H In.Con.Eq Hellas διαθέτει εμπειρία 37 χρόνων στην δημιουργία εργαστηρίων.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια Ζαχαροπλαστείου, Αρτοποιίας, Σοκολατοποιίας, Παγωτού, Ντόνατς, Ζυμαρικών, Μαρμελάδας από την αρχή εώς το τέλος παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο στα χέρια του πελάτη.

Η εταιρεία μας είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που παρέχει όλο τον εξοπλισμό ενός εργαστηρίου  μαζί με τον ανοξείδωτο εξοπλισμό.

Διαθέτουμε μεγάλη και ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων, που κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο μας.Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν τμήματα παραγωγής με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό από μηχανικούς και τεχνίτες.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε έχουμε εγκαταστήσει μηχανές και ολοκληρωμένα εργαστήρια σε γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα ενώ παράλληλα έχουμε ξεκινήσει την διάθεση των μηχανημάτων μας στο εξωτερικό.

Ο χώρος παραγωγής ενός εργαστηρίου σχεδιάζεται με γνώμονα την εργονομία και την παραγωγικότητα και προσέχουμε πάρα πολύ την σωστή ροή της παραγωγής ώστε όλα να κυλάνε ομαλά και στον σωστό χρόνο.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν σε θέματα συνταγών των προϊόντων, και σε θέματα έκδοσης της άδειας λειτουργίας η άλλης πιστοποίησης που χρειάζεστε για την παραγωγή και την πιστοποίηση των προϊόντων σας.

 

Οι ολοκληρωμένες Λύσεις για τον εξοπλισμό εργαστηρίων:

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής     

 

Εργαστήριο Αρτοποιείου

 

Εργαστήριο Σοκολάτας

 

 

Εργαστήριο Παγωτού

 

Εργαστήριο Ντόνατς

 

Εργαστήριο Ζυμαρικών

 

 

Εργαστήριο Μαρμελάδας

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849