Μηχανήματα Αρτοποιίας

Αρτοκλίβανοι - Μηχανές και γραμμές παραγωγής για την Αρτοποιία

Πάθος και αφοσίωση, η συνεχής έρευνα για την βελτίωση της τεχνολογίας και της οργάνωσης και η άνω των 37 ετών εμπειρία στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων της Ζαχαροπλαστικής, της Σοκολάτας και του παγωτού επέτρεψαν στην εταιρεία μας να αναπτυχθεί και να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ελληνική αγορά.

Με την πάροδο του χρόνου η In.Con.Eq Hellas έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας, μια παράδοση που έχει χρησιμοποιηθεί η εμπειρία της ώς κλειδί για το μέλλον.

Με τα χρόνια έχουμε βοηθήσει τους πελάτες μας να απλοποιούν τις διαδικασίες παραγωγής και να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα τους, χάρη στο τεχνικό προσωπικό και την αξιοπιστία των μηχανημάτων μας.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία μας αποφάσισε να εισέλθει και στον τομέα των μηχανημάτων και του εξοπλισμού Αρτοποιείων εισάγωντας μηχανήματα απο μία απο τις πιό γνωστές εταιρείες στην Ιταλία την Forni Fiorini μιας εταιρείας με ιστορία 65 χρόνων στον τομέα με τεράστια αξιοπιστία και πείρα στην Αρτοποιία.

Γιατί στόχος της In.Con.Eq Hellas είναι η ικανοποίηση του πελάτη 

 

Τα μηχανήματα Αρτοποιίας που διαθέτουμε:

Μηχανήματα Αρτοποιίας

 

Σωληνωτός Αρτοκλίβανος

 

 

Σωληνωτός Αρτοκλίβανος Χώρου Πώλησης

 

Φούρνος Πρατηρίου Bake off

 

Ταχυζυμωτήρια

 

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849