Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού

Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα Frozen Yogurt

Το δικό μας ελληνικό γιαουρτάκι αποτελεί πλέον γευστικό trend. Τα Frozen  Yogurt bars αποτελούν τη τελευταία λέξη της μόδας.

Μια πραγματικά κερδοφόρα επένδυση.

 

Τι χρειάζεστε για ένα yogurt bar:

  • Τον σχεδιασμό και την διακόσμηση του καταστήματος:

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί καταστήματα Frozen Yogurt με την έμπειρη ομάδα μηχανικών και Αρχιτεκτόνων που διαθέτει.

  • Την μηχανή παραγωγής Frozen Yogurt:

 Η In.Con.Eq Hellas κατασκευάζει μηχανές παραγωγής frozen yogurt και soft παγωτού και εισάγει τις γνωστές Ιταλικές μηχανές Frozen Yogurt Iceteam 1927.

  • Την βιτρίνα για Toppings και την υπόλοιπη επίπλωση του καταστήματος: 

Η βιτρίνα-ψυγείο είναι απαραίτητη για την έκθεση και διατήρηση των toppings όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς, μούσλι, σοκολάτες και ότι άλλο επιθυμείτε.

Προαιρετικά: Το Frozen yogurt bar μπορεί επίσης να συνδυαστεί με βιτρίνα σερβιρίσματος και για νωπό γιαούρτι ώστε εκτός από το frozen yogurt ώστε ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να επιλέξει και το φρέσκο γιαούρτι με τα ανάλογα toppings όπως μέλι, φρούτα, και ξηρούς καρπούς.

Επιπλέον το κατάστημα μπορεί να εμπλουτιστεί και με άλλες υπηρεσίες όπως καφέ, βρύση σοκολάτας για το σερβίρισμα, ψυχώμενο πάγκο σερβιρίσματος παγωτού, και τις βιτρίνες παγωτού Panorama.

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια και χώρους πώλησης Gelaterias & Frozen Yogurt Bars από την αρχή εώς το τέλος παρέχοντας τον πλήρη εξοπλισμό τους.

 

Στάδια υλοποίησης καταστήματος παγωμένου γιαουρτιού

Στάδιο 1: Μελέτη

Σε αυτό το στάδιο κατόπιν συζητήσεως με τον πελάτη ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του για το κατάστημα.

Στην συνέχεια πραγματοποιείται η πρώτη επαφή με τα προϊόντα της εταιρείας μας, η μέτρηση του χώρου και τέλος η κάτοψη του εργαστηρίου και του χώρου πώλησης.

 

Στάδιο 2: Σχεδιασμός εργαστηρίου και χώρου πώλησης

Αφού συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του παρασκευαστηρίου και του χώρου πώλησης, με έμφαση στην εργονομία και την λειτουργικότητα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη.

Ο σχεδιασμός του παρασκευαστηρίου γίνεται τρισδιάστατα με ηλεκτρονικής μορφής πρόγραμμα, ενώ ο χώρος πώλησης υποστηρίζεται με διάφορα αρχιτεκτονικά σχεδιαστικά προγράμματα για την σωστή παρουσίαση και και κατανόηση του έργου από τον πελάτη, με τελικό το φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D ώστε ο πελάτης να έχει ζωντανά την εικόνα του καταστήματος όπως ακριβώς θα υλοποιηθεί.

 

Στάδιο 3: Υλοποίηση

Στο τελικό στάδιο έχουμε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια του χώρου πώλησης και του εργαστηρίου και είμαστε έτοιμοι για να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση του.

Στον πελάτη παραδίδουμε ένα βιβλίο εργασιών του καταστήματος με πλήρη σχέδια των οικοδομικών εργασιών, όπως μελέτη κατασκευών με γυψοσανίδα (Ψευδοροφή, Χωρίσματα, Χρώματα), μελέτη φωτισμού, μελέτη κλιματισμού, μελέτη υδραυλικών, (Αποχέτευση κ.τ.λ), ηλεκτρολογική μελέτη κ.α, ώστε να καθοδηγηθούν τα συνεργεία ακριβώς για τις εργασίες που θα γίνουν.

Κατόπιν γίνεται η τοποθέτηση των μηχανών και των βιτρινών και επίπλων στον χώρο πώλησης.

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό παρακολουθεί το έργο σε κάθε φάση του και με την συνεργασία των συνεργείων επιτυγχάνεται ακρίβεια στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

 

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η εταιρεία μας μπορεί αν το επιθυμεί ο πελάτης να εκτελέσει όλες τις εργασίες που προκύπτουν από την αρχιτεκτονική μελέτη με δικά μας συνεργεία χωρίς να χρειαστεί να επέμβει καθόλου ο πελάτης, παρά μόνο για την παραλαβή του καταστήματος του.

 

Τεχνική υποστήριξη

Η παράδοση κάθε εργαστηρίου η χώρων πώλησης γίνεται στον πελάτη με την άμεση επίδειξη λειτουργίας και εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε το κατάστημα να λειτουργήσει αμέσως και χωρίς προβλήματα.

Η εταιρεία μας είναι συνεχώς δίπλα σας έχοντας αναπτύξει ειδικό τμήμα service με πλήρη τεχνική κάλυψη και ανταλλακτικά.

 

Μηχανές Παγωτού Frozen Yogurt Incogel

Μηχανές Μαλακού Παγωτού Incogel - Ανώτερο Παγωτό

Η In.Con.Eq Hellas είναι πάντα κοντά στις εξελίξεις και ειδικός στα μηχανήματα παραγωγής παγωτού, κάτι που απαιτεί εξέλιξη και προηγμένη τεχνολογία.

Αυτή είναι η αποστολή μας που αντιμετωπίζουμε με ενθουσιασμό και πάθος.Έχουμε σχεδιάσει μηχανές soft και frozen yogurt οι οποίες επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να παράγει εξαιρετικό παγωτό γρήγορα, εύκολα και με υψηλή υγιεινή εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια με μια εξαιρετική αναλογία της επένδυσης ως προς το κέρδος.

 

Μηχανές Παγωτού Iceteam 1927

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου Iceteam 1927 στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες σειρές μηχανών Soft παγωτού και Frozen Yogurt.

Διαθέτουμε τις σειρές BIB και Gravity σε πολλές διαστάσεις και δυνατότητες ώστε να επιλέξετε την σωστή λύση και την καλύτερη μηχανή για τις δικές σας συγκεγκριμένες ανάγκες της παραγωγής σας και των τυχών περιορισμών του χώρου, γνωρίζοντας ότι η κορυφαία ποιότητα είναι πάντα εγγυημένη παράγοντας σωστό παγωτό όλων των τύπων όπως Soft, Frozen Yogurt, Milk Shakes κ.α, πάντα με ιδιαίτερη προσοχή στην εξοικονόμηση ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Βιτρίνες Toppings - Επίπλωση καταστημάτων Frozen Yogurt 

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και κατασκευάζει τις βιτρίνες Toppings και την λοιπή επίπλωση των καταστημάτων Frozen Yogurt.

Οι βιτρίνες Toppings μπορούν να έχουν απεριόριστο αριθμό λεκανών όλων των τύπων και να είναι με ψύξη η ουδέτερες.

Μπορούν να έχουν ενσωματωμένα μπέν-μαρί σοκολάτας.Το κάτω μέρος είναι ψυχώμενο με δύο, τρείς η τέσσερις ανοιγόμενες πόρτες.

Διαθέτουν εμπρός τζάμι και φωτισμό LED.Μπορούν να επενδυθούν με οποιοδήποτε υλικό επιθυμεί ο πελάτης (Corian, ξύλο, βινύλιο κ.α).Κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε διάσταση χρειάζεται ο πελάτης.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει την σειρά επίπλωσης Start Up από την Ιταλία το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη λύση κατάλληλη για καταστήματα Frozen Yogurt και καφέ.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον συμπληρωματικό εξοπλισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα Soft & Frozen Yogurt όπως: Ψυχώμενο πάγκο σερβιρίσματος παγωτού, βρύση σοκολάτας, ανοξείδωτους ψυχώμενους σταθμούς καφέ, βιτρίνες παγωτού Panorama κ.α.

 

Φωτογραφίες και Φωτορεαλιστικά 3D Καταστήματος Παγωμένου Γιαουρτιού

  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού
  • Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος Σόφτ & Παγωμένου Γιαουρτιού

 Industrial Confectionery Equipment
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ - ΠΑΓΩΤΟΥ
   ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΧΡ. ΛΑΔΑ 44 ,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210-5746040 FAX: 210-5758849