Τα πολυμηχανήματα ζαχαροπλαστικής & παγωτού Promag της Iceteam 1927 σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό .
Ιceteam 1927
Γιορτάζοντας την 30ή επέτειο της εμβληματικής Compacta, η Coldelite VariO Icona Chef hybrid φέρνει την απόλυτη λύση για την παραγωγή παγωτού και ζαχαροπλαστικής, επιτρέποντας στους Chefs να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους.
Με την διαισθητική οθόνη LCD αφής και το έξυπνο περιβάλλον λειτουργίας που σχεδιάστηκε από τους Gelato Chefs μας, η VariO Icona Chef απλοποιεί και βελτιστοποιεί κάθε διαδικασία, από την επιλογή συνταγών μέχρι τη διαχείριση ρυθμίσεων και ειδοποιήσεων.
Γιορτάζοντας την 30ή επέτειο της εμβληματικής Compacta, η Coldelite VariO Icona Chef hybrid φέρνει την απόλυτη λύση για την παραγωγή παγωτού και ζαχαροπλαστικής, επιτρέποντας στους Chefs να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους.
Με την διαισθητική οθόνη LCD αφής και το έξυπνο περιβάλλον λειτουργίας που σχεδιάστηκε από τους Gelato Chefs μας, η VariO Icona Chef απλοποιεί και βελτιστοποιεί κάθε διαδικασία, από την επιλογή συνταγών μέχρι τη διαχείριση ρυθμίσεων και ειδοποιήσεων.
Το τρίτο inverter στον επάνω κύλινδρο επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της ταχύτητας ανάδευσης, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία στην παραγωγή. Η Chef Door με ρυθμιζόμενο έμβολο διευκολύνει την πλευρική εξαγωγή του μίγματος, καθιστώντας την διαδικασία πιο άμεση και πρακτική.
Το σύστημα VariO προσαρμόζει την ταχύτητα και τη ψυκτική ισχύ ανάλογα με την ποσότητα του μίγματος, βελτιστοποιώντας τους χρόνους παραγωγής και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και νερού έως 30% σε σχέση με προηγούμενες γενιές batch freezers.
Η VariO Icona Chef συνοδεύεται από κορυφαίο εξοπλισμό: all-in-one αναδευτήρα, ασημένιες ξύστρες, μονωμένη ατσάλινη πόρτα, ανοξείδωτο ντους καθαρισμού, εργονομικό ράφι και προαιρετικό flavour infuser.
Με το πατενταρισμένο Hybrid σύστημα, η κατανάλωση νερού μπορεί να μειωθεί έως και 80%, αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τους δύο τρόπους ψύξης, διατηρώντας όμως κορυφαία απόδοση.
Οθόνη αφής (Touchscreen Display)
Chef Door: ρυθμιζόμενο έμβολο για πλευρική ή κάτω εξαγωγή μίγματος
Σύστημα VariO: προσαρμόζει ταχύτητα και ψύξη ανάλογα με το μίγμα
Inverter στον κύλινδρο για μέγιστη ευελιξία και σύνθετες συνταγές
Dialog: απομακρυσμένη παρακολούθηση και τεχνική υποστήριξη
Hybrid Mode: εξοικονόμηση έως 80% νερού
Ιδανική για: Ζαχαροπλαστική & Παγωτό
|
|
|
|
|
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΑΣ
7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ
Τα πολυμηχανήματα ζαχαροπλαστικής & παγωτού Promag της Iceteam 1927 σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό .
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: info@inconeq.gr
ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
sales@inconeq.gr
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
technicalservice@inconeq.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
office@inconeq.gr
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ