Ιceteam 1927

Vario Icona Hybrid Chef Coldelite
Σύνθετη Παγωτομηχανή

Γεννημένη με αφορμή τη 30ή επέτειο της εμβληματικής μας Compacta, η Coldelite VariO Icona Chef είναι η συνδυαστική μηχανή για παγωτό και ζαχαροπλαστική που επιτρέπει στους Chefs να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Χάρη στην διαισθητική οθόνη LCD αφής και στο έξυπνο περιβάλλον λειτουργίας, σχεδιασμένο από τους Gelato Chefs μας, η VariO Icona Chef απλοποιεί και βελτιστοποιεί όλες τις δυνατότητες λειτουργίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεννημένη με αφορμή τη 30ή επέτειο της εμβληματικής μας Compacta, η Coldelite VariO Icona Chef είναι η συνδυαστική μηχανή για παγωτό και ζαχαροπλαστική που επιτρέπει στους Chefs να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Χάρη στην διαισθητική οθόνη LCD αφής και στο έξυπνο περιβάλλον λειτουργίας, σχεδιασμένο από τους Gelato Chefs μας, η VariO Icona Chef απλοποιεί και βελτιστοποιεί όλες τις δυνατότητες λειτουργίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Vario Icona Hybrid Chef Coldelite
Σύνθετη Παγωτομηχανή

Το σύστημα Icona επιτρέπει, με λίγα «αγγίγματα» στην οθόνη, την εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών, τη διαχείριση συνταγών, ρυθμίσεων και ειδοποιήσεων.

Το τρίτο inverter, στον επάνω κύλινδρο, επιτρέπει την αλλαγή της ταχύτητας του αναδευτήρα και εξασφαλίζει σημαντική ευελιξία στην παραγωγή.

Η chef door, με ρυθμιζόμενο έμβολο, καθιστά δυνατή την πλευρική εξαγωγή του μίγματος με απόλυτη ευκολία.

Το σύστημα VariO μεταβάλλει την ταχύτητα και προσαρμόζει την ψυκτική ισχύ ανάλογα με την ποσότητα του μίγματος, βελτιστοποιώντας τους χρόνους παραγωγής και μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και νερού έως 30% σε σύγκριση με τις προηγούμενες μηχανές παρτίδας (batch freezers).

Η VariO Icona Chef διατίθεται μόνο με κορυφαίο εξοπλισμό: all-in-one αναδευτήρας, ασημένιες ξύστρες, μονωμένη ατσάλινη πόρτα (πατενταρισμένη), ανοξείδωτο ντους, εργονομικό ράφι και flavour infuser (προαιρετικό).

Hybrid – Εξοικονόμηση έως και 80% νερού


Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα Hybrid, η VariO Icona μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση νερού χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τους δύο τρόπους ψύξης.

* Τα δεδομένα για την κατανάλωση νερού προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές (θερμοκρασία 23°C) που έγιναν στη VariO Icona Hybrid 8 σε σύγκριση με τη Compacta VariO 8.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη αφής (Touchscreen Display).
  • Chef Door: με ρυθμιζόμενο έμβολο, που επιτρέπει τη μεταφορά του μίγματος απευθείας στον κάτω κύλινδρο ή την πλευρική εξαγωγή.
  • Σύστημα Vario: μεταβάλλει την ταχύτητα και προσαρμόζει την ψυκτική ισχύ ανάλογα με το μίγμα και την ποσότητά του.
  • Inverter στον κύλινδρο: εγγυάται σημαντική ευελιξία στην παραγωγή, επιτρέποντας την εκτέλεση πιο σύνθετων συνταγών.
  • Dialog: απομακρυσμένη παρακολούθηση και υποστήριξη.
  • Hybrid Mode

Ιδανική για

Ζαχαροπλαστική & Παγωτό

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑ ΩΡΑ 14-68 kg
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΥΚΛΟ 2-11 lt
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Υδρόψυκτη
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΡΕΜΑΣ 2,5-6 kg
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΑΣ 7
ΤΑΣΗ 400/50/3ph
ΙΣΧΥΣ 9,2 kW
ΤΑΧΥΤΗΤΑ 8
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 290 kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 60x77x153cm

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: info@inconeq.gr

ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
sales@inconeq.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
technicalservice@inconeq.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
office@inconeq.gr

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.